Levering en retour beleid

 

Levering

Wij houden een leveringstermijn aan van 1 - 3 werkdagen. Op vrijdagen is het magazijn eerder gesloten, orders die dan in de ochtend worden geplaatst kunnen in sommige gevallen vrijdags nog worden verstuurd. Al onze zendingen gaan via Post NL. De verzendkosten worden bepaald aan de hand van het gewicht van uw bestelling. Tijdens het bestelproces kunt u heel simpel zien wat de bijkomende verzendkosten zijn. Kleine orders tot 0,75 kilo worden in een 'bubbeltjesenvelop' verzonden voor 3,50 euro. Vanaf 0,75 kilo tot 10 kilo (pakketpost) wordt 6,85 euro berekend. Voor orders boven de 75,00 euro rekenen wij geen verzendkosten. De verzendkosten zijn opgebouwd uit de marktconforme verzendkosten icm verpakkingsmaterialen.

Verzendingen naar Belgie zijn ook mogelijk. De kosten hiervoor bedragen 9,00 euro voor post tot 1 kilo (envelop) en 13,50 euro voor pakketpost. De levertijd voor Belgie bedraagt ongeveer 4 werkdagen.

Retourbeleid 

Uiteraard doen wij er alles aan om uw bestelling volledig naar wens af te leveren. Mocht er onverhoopt toch iets niet naar wens zijn dan kunt u uw bestelling of een deel van de bestelling binnen 14 dagen retour sturen zonder opgaaf van redenen. Wij storten dan het aankoopbedrag terug op uw rekening. Indien u uw bestelling retour wilt sturen, stuurt u ons een e-mail via de contactpagina. U krijgt dan van ons een retournummer waarna wij zorg dragen voor een correcte afhandeling.